EEN TEAM VAN
JONGE ARCHITECTEN

 

Architectuurlessen is in 2009 door Wouter opgericht met de intentie om het ontwerpend denken – met architectuur als middel – beter vorm te geven in het onderwijs. Destijds nog als kleinschalig initiatief naast zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Al snel kreeg hij hulp van o.a. Daan bij het verzorgen van de workshops en projecten. Door de grote interesse in ons aanbod en waardering voor onze aanpak is het initiatief flink gegroeid. Met inmiddels een behoorlijk team aan gastdocenten die, naast hun andere werkzaamheden, regelmatig lessen verzorgen in zowel het primair als het voortgezet onderwijs.

EVEN VOORSTELLEN

Wouter van Niel

Daan Mulders

Erik Zonneveld

Martin Buil

Katja Heidweiller

Menno Versluis

Stephanie van den Hurk

Tom Koetsenruijter

Laura Eshuis

Rick Wassenaar

Wat een feest om met jullie te werken! “Flexibel, professioneel, humor, eensgezindheid, duidelijke lijn, structuur, uitdagend, leerzaam, leuk”: allemaal geluiden van collega’s en kinderen. Ik vond het in ieder geval top! Tot een volgende samenwerking!
Marvin CorneilleStichting Openbare Basisscholen Helmond

Wij werken vanuit het prachtige oude schoolgebouw aan de Galileïstraat in Eindhoven. Op kruipafstand van station Strijp-S, dus alle reden om een keer op de koffie te komen!