EEN TEAM VAN
JONGE ARCHITECTEN

 

Architectuurlessen is in 2009 door Wouter opgericht met de intentie om het ontwerpend denken – met architectuur als middel – beter vorm te geven in het onderwijs. Destijds nog als initiatief naast zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Al snel kreeg hij hulp van o.a. Daan bij het verzorgen van de workshops en projecten. Door de grote interesse in ons aanbod en waardering voor onze aanpak is het initiatief flink gegroeid.  Met inmiddels 12 gastdocenten die, naast hun andere werkzaamheden, regelmatig lessen verzorgen in zowel het primair als het voortgezet onderwijs.

Per juli 2019 hebben we een nieuw onderkomen in het prachtige oude schoolgebouw aan de Galileïstraat 2. Op kruipafstand van station Strijp-S is er dus alle reden om een keer op de koffie te komen!

Wat een feest om met jullie te werken! “Flexibel, professioneel, humor, eensgezindheid, duidelijke lijn, structuur, uitdagend, leerzaam, leuk”: allemaal geluiden van collega’s en kinderen. Ik vond het in ieder geval top! Tot een volgende samenwerking!
Marvin CorneilleStichting Openbare Basisscholen Helmond

Wouter van Niel

Daan Mulders

Erik Zonneveld

Martin Buil

Katja Heidweiller

Menno Versluis

Stephanie van den Hurk

Justin de Witte

Laura Eshuis

Feiko de Bruin

Milou Chênevert

Tom Koetsenruijter